Wanneer

3 december 2024    
19:00 - 21:00

Waar

Online
Online, Lisserbroek

Ben je zwanger? En denk je er over om borstvoeding te gaan geven? In onze online cursus van twee avonden kom je alles te weten wat je nodig hebt om een goede start te maken!

De eerste avond krijg je informatie over de voorbereiding, de kraamtijd en de eerste weken. We bespreken de eigenschappen van borstvoeding, het drinken aan de borst, hongersignalen van je baby, het drinkpatroon. Ook bespreken we hoe weet je of je baby genoeg voeding krijgt en wat de rol van je partner kan zijn.

Op de tweede avond gaat het over het voorkomen en oplossen van problemen, afkolven en bewaren van moedermelk, het combineren van borstvoeding en een baan en het afbouwen van borstvoeding. Ook bij deze avond zijn partners van harte welkom.

Kosten

De kosten bedragen €35,- voor twee avonden, inclusief het boek ‘Borstvoeding, compleet handboek voor ouders’ (losse verkoopprijs €24,95) of €25 als je kiest voor de Borstvoedingswaaier.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via lisserbroek@lalecheleague.nl. Als je je aanmeldt via de e-mail, willen we graag de volgende gegevens ontvangen:

  • Je naam, adres en telefoonnummer;
  • De datum van de cursus waarvoor je je inschrijft.

Miranda Hulsbos
0252-685731
lisserbroek@borstvoeding.nl