De komende dagen zijn onderstaande vrijwilligers beschikbaar om je vragen te beantwoorden. Alle LLL-leidsters zijn vrijwilligers met een gezin. We verzoeken je daarom om de genoemde tijden aan te houden. Het kan voorkomen dat het druk is en de lijn bezet is, probeer het binnen het aangegeven tijdstip gerust nog een keer.

 

Niemand nu bereikbaar?

Als je iets meer tijd hebt, kun je ons mailen. Dat kan naar: vragen@borstvoeding.nl. We streven ernaar om je vraag binnen vier dagen te beantwoorden. Heb je na het inzenden van je mail al antwoord op je vraag? Laat je het dan even weten.

Direct (lactatiekundige) hulp nodig?

Soms heb je een borstvoedingsvraag of -probleem waarbij een LLL-Leidster je niet of onvoldoende kan ondersteunen. Of heb je een hulpvraag die niet kan wachten en waarbij je direct bij geholpen wilt worden. Hulp inschakelen van een lactatiekundige IBCLC kan dan nuttig zijn. Hier zijn kosten aan verbonden. Veel zorgverzekeraars vergoeden lactatiekundige zorg (gedeeltelijk) vanuit een aanvullende verzekering.

Via de website van de Nederlandse Vereniging van Lactatiekundigen vind je de gegevens van alle aangesloten lactatiekundigen IBCLC.