Geef je al een tijd borstvoeding? Drie maanden, zes maanden, een jaar of twee jaar – het zijn allemaal mijlpalen in het leven van je kind om bij stil te staan. Ook als je bijvoorbeeld één maand of negen maanden borstvoeding geeft en dit een belangrijke mijlpaal voor jullie is kun je een mijlpaalkaartje aanvragen. Kies dan voor het kaartje ‘jouw mijlpaal’. We hebben ook een mijlpaalkaartje voor iedereen die niet (alleen) live voedt maar afkolft. Dit is de ‘kolfmijlpaal’

Borstvoeding geven is geen wedstrijd, maar we kennen het gevoel van trots en blijdschap dat je kan overvallen als je een mijlpaal hebt behaald. Daarom sturen we je graag een gratis kaartje als aandenken aan dit bijzondere moment. 

Er zijn geen kosten verbonden aan het aanvragen van een kaartje. We zouden het natuurlijk erg op prijs stellen wanneer je een donatie naar ons zou willen overmaken. Als je bij je donatie ‘mijlpaal’ vermeldt, kunnen we ook in de toekomst anderen een mijlpaalkaartjes blijven sturen. Je kunt je donatie overmaken naar IBAN: NL97 INGB 0005 3912 80 ten name van St. La Leche League Nederland.

We gebruiken je adresgegevens alleen voor het versturen van het kaartje. We gaan je dus niet ‘spammen’.
Het kan tot 2 weken duren voor je het kaartje in huis hebt. Heb je hem na die tijd nog niet ontvangen of er is iets anders mis gegaan met de verzending, mail dan naar mijlpaal@borstvoeding.nl

Kaartje aanvragen? Vul dan dit formulier in.

TIP: Heb je problemen met het insturen van de aanvraag? Zet dan adblockers even uit. Meestal lost dat het probleem op. Lukt het nog niet? Stuur dan een mailtje met je adresgegevens én welk kaartje je wilt ontvangen naar mijlpaal@borstvoeding.nl.

    Mijlpaal

    J/m/meerling

    Toestemming

    Akkoord