Borstvoeding Vandaag (voorheen BOVA) is het jaarlijkse full colour magazine van Borstvoedingorganisatie La Leche League voor iedereen die – persoonlijk of beroepsmatig – geïnteresseerd is in borstvoeding.

Of je nu zwanger of net bevallen bent, een oudere baby voedt of als zorgverlener met borstvoeding bezig bent, Borstvoeding Vandaag vertelt je alles wat je wilt weten rondom borstvoeding. Het magazine is ook een prima aanvulling op de leestafel in de wachtruimte van de praktijk of de afdeling.

In elke editie staat een mix van informatieve artikelen en ervaringsverhalen. Daarnaast vind je wisselende andere rubrieken zoals columns en interviews, en bespreken we nieuwe boeken rondom borstvoeding en ouderschap. Ook vaders komen aan het woord.

Met ingang van 2018 verschijnt elk jaar een ‘jaareditie’ die wordt toegestuurd aan alle donateurs. Losse uitgaven zijn te bestellen via onze webwinkel

Jouw verhaal delen?

Voor ons tijdschrift Borstvoeding Vandaag, onze website en onze andere publicaties zijn we continu op zoek naar nieuwe foto’s en ervaringsverhalen van moeders, vaders en zorgverleners. Ook zoeken we regelmatig mensen die willen meewerken aan een interview. Elk verhaal is uniek. Ook als jouw borstvoedingsperiode zonder problemen verloopt, is je ervaring waardevol voor andere moeders.
Beeldmateriaal is altijd van harte welkom, zowel van kindjes aan de borst als in andere situaties.

Wil je meewerken? Dan vragen we je om via onderstaand formulier je inzending in te sturen. We kijken uit naar je reactie! Natuurlijk ontvang je bericht als jouw inzending geplaatst wordt.