Wanneer

15 mei 2023    
09:30 - 11:30

Waar

locatie volgt via email
volgt, via email

Lisanne Sprong
devallei@borstvoeding.nl
0318-842525

Van zwangerschap tot peuter, de borstvoedingsrelatie tussen jou en je kindje verandert voortdurend. Op onze bijeenkomsten kun je je ervaringen delen met andere moeders die misschien al wat langer voeden. Er komen vaak moeders die een kindje voeden dat ouder is dan 1 jaar, maar ook als je zwanger bent of een baby hebt, ben je van harte welkom. We beginnen vanuit een thema, maar er is ruimte om je eigen vragen te stellen.

Je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar devallei@borstvoeding.nl met daarin je naam, contactgegevens en de leeftijd van de kindjes die je meeneemt. Je krijgt dan ongeveer een week voor de bijeenkomst een uitnodiging met daarin verdere informatie.

La Leche League is een vrijwilligersorganisatie en afhankelijk van giften en verkoop van publicaties. Om de organisatie draaiende te houden vragen we daarom een vrijwillige eigen bijdrage. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de kosten van een kopje koffie of thee in de horeca. Je kunt dit contant meenemen en bij de bijeenkomst in het potje doen of overmaken naar het rekeningnummer dat in de uitnodiging vermeld staat.

Houd voor meer informatie de facebook pagina van LLL De Vallei in de gaten.