Wanneer

4 maart 2024    
19:30 - 21:30

Waar

Gebouw zorggroep Oude en Nieuwe Land
Mr. Zigher ter Steghestraat 9 , Steenwijk

Esther Rosenboom
0521-518187

steenwijk@borstvoeding.nl

 

Cursus borstvoeding: bij voldoende deelname (minimaal 2 deelnemers/stellen).

1e avond o.a.: Hoe moedermelk wordt gemaakt. Borstvoeding in de kraamtijd. Aanleggen en voedingssignalen. Variëteit in baby’s en borsten. Hulp en zorg bij borstvoeding. Rol van de partner. 2e avond: Problemen voorkomen; Stoppen met borstvoeding; Afkolven en bewaren van moedermelk. Combineren van werk en borstvoeding.

Ben je zwanger en overweeg je om borstvoeding te geven aan je baby? Met onze informatieve en gezellige cursus van twee avonden en een ochtend ben je goed voorbereid. Je bent welkom in de huiskamer van het gebouw van GGD Jeugd (zorggroep ONL). De cursusavonden zijn op maandagavond 4 en 18 maart 2024.

Kosten: €22,50 voor twee avonden met partner, infopakketje met borstvoedingwaaier (ter waarde van €9,50). Je bent ook eenmalig gratis welkom op een bijeenkomsten voor ouder en baby na de bevalling. Het is ook mogelijk om voor €35, – de cursus te doen en daarbij ons complete “Borstvoeding, handboek voor ouders” te ontvangen. Je kunt tijdens de cursus contant betalen of eventueel het bedrag overmaken.  Je ontvangt indien gewenst een nota, zodat je die kunt indienen bij je ziektekostenverzekeraar. Graag bij opgeven een telefoonnummer achterlaten.