Borstvoedingcafé

Het Borstvoedingcafé is een plek waar voedende moeders van harte welkom zijn. Als je net een baby gekregen hebt, is het fijn daar met andere moeders over te praten. Bij het Borstvoedingcafé kun je onder het genot van een kopje koffie of thee ervaringen uitwisselen met andere ouders. Bij het Borstvoedingcafé kun je ook terecht voor goede informatie over borstvoeding. De Borstvoedingcafé’s worden georganiseerd door Vereniging Borstvoeding Natuurlijk (VBN), Borstvoedingorganisatie La Leche League en lactatiekundigen IBCLC.

Heb je een borstvoedingsprobleem? Hoe zit het ook al weer met kolven op het werk en tot wanneer zijn nachtvoedingen normaal? Hoe kun je je baby aan een fles laten wennen en wanneer begin je met vast voedsel? Met al dat soort vragen kunnen wij je op weg helpen. Ook aanstaande moeders kunnen zich bij het Borstvoedingcafé vast oriënteren op de borstvoedingsperiode.

Informatie over een borstvoedingcafé bij jou in de buurt kun je vinden in de lokale media, en via een VBN-contactpersoon, LLL-leidster of lactatiekundige bij jou in de buurt!